Domov
Kazalo strani
Elektronska pošta
 
Dejavnosti - Program za vodenje evidenc in izdelavo ocene tveganja
Program za vodenje evidenc in izdelavo ocene tveganja

Dejavnost se izvaja v Centru komisijskih pregledov in v podružnicah LJ, CE, NG

 

Najprej za lastno uporabo smo pred leti izdelali računalniški program za izdelavo Izjave o varnosti z oceno tveganja. Z leti lastnih izkušenj pri uporabi programa in tudi na podlagi sugestij ostalih uporabnikov smo ga popolnoma prenovili, praktično smo izdelali nov program, ki smo ga še dopolnili z vodenjem evidenc.

 

Program za vodenje evidenc in izdelavo ocene tveganja:

Program služi za celovito obvladovanje strokovnih nalog za varnost in zdravje pri delu. Razdeljen je na dva dela in sicer:

za vodenje evidenc izvajanja strokovnih nalog in ostalih potrebnih evidenc s področja varnosti pri delu in varovanja zdravja

za izdelavo izjave o varnosti z oceno tveganja ter revizij ocen tveganja

 

Programske rešitve ponujamo kot evidence in oceno skupaj ali vsako programsko rešitev posebej. Ponujamo tudi možnost najema ali nakupa programa.

V primeru najema programa zagotavljamo ves čas najema sprotno posodabljanje in dopolnjevanje v smislu vseh sprememb na področju predpisov iz varnosti in zdravja pri delu, programskem tehničnem delu in predlaganih rešitvah večine uporabnikov programa. Vse navedeno je zajeto v ceni najema programa.

 

V primeru nakupa programa dobite zadnjo verzijo programa, prav tako tudi zagotavljamo vse prej navedene posodobitve, vendar proti doplačilu in po želji kupca.

 

Cena programa je odvisna od želj ter zahtev vsakega posameznega naročnika in s tem povezanega načina instalacije ter pri najemu tudi od števila delavcev za katere se vodijo evidence.

 

Po tem programu izdelujemo ocene tveganja pri nas na inštitutu, prav tako vodimo evidence o izvajanju strokovnih nalog v firmah, kjer nastopamo kot zunanji strokovni delavec za varnost pri delu. Tudi zaradi tega bomo ves čas skrbeli za ustrezno strokovno in tehnično raven programa, ki ga ponujamo.

 

V kolikor vas naša ponudba zanima, nas prosimo pokličite, saj smo vam pripravljeni naš program tudi podrobno predstaviti ter ob tem odgovoriti tudi na vsa vaša ostala vprašanja glede programa.

 

 

Arhiv novicPohvale in pritožbeKoristne povezaveO avtorjihIskanjeZasebnost Copyright IVD 2006