Domov
Kazalo strani
Elektronska pošta
 
Podružnice - Podružnica Celje
Podružnica Celje

Naša Podružnica deluje v okviru IVD Maribor p.o., Valvasorjeva ulica 73, 2000 Maribor, že vrsto let po celotni  Celjski regiji in tudi izven na širšem območju osrednje Slovenije.

Nudimo strokovne storitve s področja varnosti in zdravja pri delu, varstva pred požarom in varstva okolja, ki jih bodo naši strokovni delavci iz Podružnice Celje ter po potrebi s pomočjo strokovnih delavcev posameznih strokovnih področij iz posameznih centrov Inštituta za varstvo pri delu in varstvo okolja p.o., strokovno in solidno opravili.

Z vso skrbjo se posvečamo nalogam in problemom, s katerimi se stranke soočajo. Z rednim usposabljanjem in udeležbami na raznih strokovnih seminarjih postajamo aktivnejši in popolnejši pri nudenju te podpore.

Za našo dejavnost imamo na razpolago najsodobnejšo tehnično in merilno opremo, s katero lahko zanesljivo in natančno izvajamo predpisane meritve ter vse vrste usposabljanja oseb iz zgoraj omenjenih področij ter ostale strokovne naloge. Podrobnejša dejavnost Podružnice Celje je navedena v nadaljevanju.

Naša podružnica se nahaja v jugo-vzhodnem središču Celja, na poti v Laško - pred mostom čez Savinjo, kjer imamo v lasti poslovne prostore.

 

 Kontakt / povpraševanje:

 

Podružnica Celje

E-povpraševanje
 03 492 58 46

Arhiv novicPohvale in pritožbeKoristne povezaveO avtorjihIskanjeZasebnost Copyright IVD 2006